top of page

2 zussen, 1 laser- graveermachine & heel veel bijzondere producten.

Wij zijn Janneke en Marloes Jonker en zijn in 2018 begonnen met JMJ Graveren. Het idee voor ons bedrijf is ontstaan door het starten van een mini-onderneming die we moesten starten als opdracht tijdens onze studie. Deze mini-onderneming bestond uit het frezen van houten naamborden, na het afronden van de opdracht bleef de interesse in de ontworpen naamborden. We besloten om de mini-onderneming samen voort te zetten en zo ontstond JMJ Graveren.

 

Opdrachten kwamen binnen, maar niet alle opdrachten konden met de frees worden uitgevoerd, daarom besloten we een laser- graveermachine te kopen, een 21-jarige oude Epilog laser. Ondanks de goede diensten van deze Epilog laser bleek de leeftijd mee te gaan spelen en konden we niet meer optimaal graveren. Hierdoor hebben we  besloten om te investeren in een nieuwe laser, die naast graveren ook de mogelijkheid heeft om materialen te snijden. Opnieuw gekozen voor een Epilog, vanwege de goede ervaringen en vele mogelijkheden.

 

Onze huidige laser maakt het mogelijk om onze producten nog beter af te stemmen op de klantwens om zo unieke en persoonlijke producten te ontwikkelen. 

Bekijk wat wij allemaal al hebben gemaakt. 

DSC01458.JPG

Onze machine

Deze lasergraveermachine biedt vele mogelijkheden, zo kan materiaal gegraveerd maar ook worden gesneden. Graveren kan op: hout, spiegels, acrylaat, rubber, leer, kurk, leisteen, marmer, RVS, aluminium en glas. Snijden kan door: hout, acrylaat en leer. Een combinatie van snijden en graveren is ook mogelijk, kortom diverse mogelijkheden met deze lasergraveermachine. 

 

Ook zo

enthousiast?

 

Heeft u een leuk, uniek idee? Laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken hoe we deze klantwens kunnen omvormen tot een uniek product.

 

We geven de voorkeur aan persoonlijk contact, dus stuur ons gemakkelijk een berichtje via de contactpagina, whatsapp of bel ons! 

  • Whatsapp Marloes
bottom of page